Скандалът около 52-годишният  набира скорост. 26-годишната певица Фийби Бриджърс, номинирана

...
Скандалът около 52-годишният  набира скорост. 26-годишната певица Фийби Бриджърс, номинирана
Коментари Харесай

Певица твърди, че Менсън имал стая за изнасилване

Скандалът към 52-годишният  набира скорост. 26-годишната певица Фийби Бриджърс, номинирана за тазгодишните награди „ Грами ”, реши да налее масло в огъня. Няколко дни откакто музикантът беше упрекнат в принуждение от няколко дами (включително от актрисата Евън Рейчъл Ууд), певицата съобщи, че преди доста години се е озовала в дома на Менсън.  Певецът сякаш й бил споделил, че има " стая за обезчестяване " , осведоми БГНЕС. „ Когато бях госпожица, отидох да видя Мерилин Менсън с моите другари. Бях му огромна фенка. Той назова стая в къщата си „ стаята за обезчестяване “. Мислех, че това е просто ужасното му възприятие за комизъм. Вече не съм му фенка. Сега се причислих към всички, които са се изказали по въпроса, споделя Бриджърс.
Тя добави, че за това са знаели и хора от компанията на изпълнителя, и неговите мениджъри, и членовете на групата. Затова фактът, че в този момент се дистанцират от него и показват смут, просто наподобява непоносимо, добави тя. Самият музикант отхвърля всички обвинявания против него и ги назовава „ чудовищно деформиране на действителността “ . Дита декор Тийз, някогашната брачна половинка на Менсън, означи, че през седемте години от живота си с артиста в никакъв случай не се е натъквала на това, за което други дами описват. ”Публикуваните детайлности не се отнасят до персоналния ми опит през нашите седем години брак. Ако казусът беше подобен, нямаше да се омъжа за него през декември 2005 гл ”, сподели Дита.
 Мерилин Менсън разяснява обвиняванията в принуждение Мерилин Менсън разяснява обвиняванията в принуждение
Американският рок музикант Мерилин Менсън назова обвиняванията в принуждение " извънредно деформиране на действителността ". По-рано американската актри...

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР